Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Έλεγχος ποιότητας
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2000 - 2009
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
ISO 22000 στη γραμμή παραγωγής (γραβιέρας κεφαλοτυριού, μυζήθρας, και ανθότυρου Κρήτης) στο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Ανωγείων Κρήτης
Συγγραφέας:
Βρέντζου, Αντωνία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP (ISO 22000: 2005) σε συσκευαστήριο πατάτας της Ε.Α.Σ.Ν. Δράμας
Συγγραφέας:
Σουβλέρης, Μιλτιάδης
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (συστήματα HACCP)στην αρτοποιΐα
Συγγραφέας:
Σαμιωτάκη, Βασιλική
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Το HACCP σε RTU (Ready To Use) σαλάτες
Συγγραφέας:
Σπανού, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογές συστήματος HACCP στις βιομηχανίες παραγωγής χυμού πορτοκαλιών
Συγγραφέας:
Μεσσάρη, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην παραγωγή τοματοπολτού
Συγγραφέας:
Σαλτογιάννης, Θεόδωρος
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (Σύστημα HACCP) σε βιομηχανία μπισκότων
Συγγραφέας:
Μπένου, Σοφία
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου και επικινδυνότητας (HACCP) σε μονάδες παραγωγής κρουασάν
Συγγραφέας:
Βούλγαρη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στις βιομηχανίες ζυθοποίησης
Συγγραφέας:
Τάτσιος, Πέτρος
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου, ανάλυση αστοχίας, (FMEA) και ποιοτικός έλεγχος στην παραγωγή chips
Συγγραφέας:
Μάστορα, Φοίβη
Ημερομηνία:
2007-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (13)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (13)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Λέξη-κλειδί
Έλεγχος ποιότητας (13)
HACCP (5)
Βιομηχανία ειδών διατροφής (2)
Βιομηχανία (2)
Επεξεργασμένα τρόφιμα (2)
Πατάτες (2)
Αρτοποίηση (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Γαλακτοβιομηχανία (1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (13)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2009 (2)
2007 (4)
2006 (7)