Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου και επικινδυνότητας (HACCP) σε μονάδες παραγωγής κρουασάν
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου και επικινδυνότητας (HACCP) σε μονάδες παραγωγής κρουασάν
Βούλγαρη, Ευαγγελία
URI:
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14263
Date:
2006-01-01
Show full item record
Files in this item
Name:
STEG_TEGEP_00072_ ...
Size:
4.853Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics