Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: HACCP
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2016
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 11
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Συγγραφέας:
Κουτίβα, Βασιλική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή HACCP στην γραμμή παραγωγής πίτσας
Συγγραφέας:
Πλευράκη, Σταματία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία οίνων
Συγγραφέας:
Κακοτυλημένου, Ελένη
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Ποιοτικός έλεγχος, συσκευασία, τυποποίηση και μελέτη και εφαρμογή του HACCP (ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου) σε συσκευαστήριο επιτραπέζιας σουλτανίνας στο νομό Κορινθίας
Συγγραφέας:
Ταγάρα, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Επιτραπέζια ελιά και HACCP (ISO 22000:2005)
Συγγραφέας:
Κατσιαδάκης, Βαρδής
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή του τυριού σφέλα. Σύστημα HACCP.
Συγγραφέας:
Χολή, Γεωργία - Μαρία
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Η επίδραση της διαχείρισης ποιότητας στο κλάδο της ελληνικής ζυθοποιίας.
Συγγραφέας:
Λυγνού, Ευαγγελία - Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Συγγραφέας:
Σμυρλή, Σταυρούλα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Ποιοτικός Έλεγχος στα σκληρά τυριά
Συγγραφέας:
Κωνσταντίνου, Ζωή
Ημερομηνία:
2016-11-28
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 11
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (11)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (5)
n/a (3)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Λέξη-κλειδί
HACCP (11)
Ποιότητα (3)
Έλεγχος ποιότητας (2)
Ασφάλεια τροφίμων (2)
Διασφάλιση ποιότητας (2)
Ποιοτικός έλεγχος (2)
Τυρί (2)
Αμπελοκαλλιέργεια (1)
Γεωργία (1)
Είδη (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (2)
2017 (3)
2015 (6)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (3)
2015 (2)
2013 (5)
2010 (1)