Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Σμυρλή, Σταυρούλα
URI:
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17812
Ημερομηνία:
2016-11-01
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
SMYRLH.pdf
Μέγεθος:
1.496Mb
Μορφότυπο:
PDF
Προβολή/
Άνοιγμα
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών