Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Αλεύρι
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Τίτλος:
Πρώτες ύλες, πρόσθετες ύλες, βασικά στάδια και ελαττώματα αρτοποίησης
Συγγραφέας:
Κορίνθιος, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Η αλληλεπίδραση των πρώτων υλών στην παρασκευή ψωμιού: παραγωγική διαδικασία ψωμιού
Συγγραφέας:
Ιντζιρτζή, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2008-01-01
Τίτλος:
Ποιοτικός έλεγχος αλεύρων
Συγγραφέας:
Γαλάνης, Κυριάκος
Ημερομηνία:
2007-01-01
Τίτλος:
Η επίδραση των αλεύρων (ολικής & portobello) στη παρασκευή ψωμιού.
Συγγραφέας:
Κεβόπουλος, Δημήτριος - Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Η επίδραση της χρήσης βελτιωτικών αλεύρων (ενζύμων, ασκορβικού οξέος κ.α.) σε διαφορετικά άλευρα (συμπεριλαμβανόμενων των gluten free άλευρων) που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων μέσω αναλύσεων αλβεογράφου, φαρινογράφου, αμυλογράφου και εξτενσογράφου
Συγγραφέας:
Σενή, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Η επίδραση των διαφορετικών αλεύρων (σίκαλης, ολικής, καλαμποκιού, χαρουπάλευρου και λευκού αλεύρου) στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ζυμαριών
Συγγραφέας:
Παναγιωτίνου, Παρασκευή
;
Σερέτη, Ελένη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Ανάπτυξη ψωμιών ελευθέρων γλουτένης ή με χαμηλή γλουτένη κσι προσδιορισμός ποιοτικών-ρεολογικών χαρακτηριστικών
Συγγραφέας:
Χριστοφόρου, Μαρία
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Επίδραση της σκληρότητας διαφορετικών δειγμάτων νερού στην παρασκευή άρτου με άλευρα τύπου «ΜΑΛΑΚΟ» και «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ »
Συγγραφέας:
Δημητρίου, Βαλεντίνα
Ημερομηνία:
2015-05-19
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (8)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (6)
Δήμιζα, Καλλιρόη (1)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Κουτρουμπής, Φώτης (1)
Λέξη-κλειδί
Αλεύρι (8)
Άρτος (3)
Έλαια (2)
Ένζυμα (2)
Λίπη (2)
Σιτάρι (2)
Συστατικά (2)
Έλεγχος ποιότητας (1)
αλβεογράφος. (1)
Αλεύρι ολικής άλεσης (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (2)
2019 (2)
2017 (1)
2015 (3)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2017 (2)
2016 (1)
2015 (2)
2012 (1)
2008 (1)
2007 (1)