Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η επίδραση της χρήσης βελτιωτικών αλεύρων (ενζύμων, ασκορβικού οξέος κ.α.) σε διαφορετικά άλευρα (συμπεριλαμβανόμενων των gluten free άλευρων) που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων μέσω αναλύσεων αλβεογράφου, φαρινογράφου, αμυλογράφου και εξτενσογράφου

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές