Show simple item record

dc.contributor.author Καμηλάλη, Κωνσταντίνα el
dc.date.accessioned 2015-11-24T20:10:53Z
dc.date.available 2015-11-25T03:00:54Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/13918
dc.title Επεξεργασία Ζαχαρότευτλων el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Ζαχαρότευτλα el
heal.keyword Καλλιέργεια el
heal.keyword Συγκομιδή el
heal.keyword Αποθήκευση el
heal.keyword Παραγωγή el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2003-01-01 el
heal.abstract Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η περιγραφή της παραγωγικής διαδικασίας εξαγωγής ζάχαρης από τα ζαχαρότευτλα. Η καλλιέργεια και επεξεργασία των ζαχαρότευτλων γίνεται στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Ειδικότερα, εργοστάσια επεξεργασίας ζαχαρότευτλων υπάρχουν στη Λάρισα, στο Πλατύ, στις Σέρρες, στην Ξάνθη και στην Ορεστιάδα. Στην εργασία αυτή, αρχικά, δίνονται στοιχεία σχετικά με την καλλιεργούμενη έκταση των τεύτλων, την ποσότητα των τεύτλων που παραλήφθηκαν και κατεργάσθηκαν από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), την ζάχαρη που αποθηκεύτηκε και τα υπολείμματα της επεξεργασίας. Πιο συγκεκριμένα: Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μια γενική αναφορά στα ζαχαρότευτλα και στην καλλιέργειά τους. Το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται στην εποχή και στους τρόπους συγκομιδής, αλλά και στην αποθήκευσή τους. Το τρίτο κεφάλαιο ασχολείται με την επεξεργασία των τεύτλων. Το τέταρτο κεφάλαιο αναφέρεται στα υπολείμματα που προκύπτουν από την επεξεργασία των τεύτλων. el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 75 *


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics