Εφαρμογή μοντέλου λίπανσης (εκχύλισμα εδάφους σε νερό 1:2 κ.ό.) σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες τομάτας, αγγουριού και πιπεριάς: συσχέτιση των αποτελεσμάτων εκχύλισης του εδάφους σε νερό με της πάστας κορεσμού και με την θρεπτική κατάσταση των καλλιεργειών
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Εφαρμογή μοντέλου λίπανσης (εκχύλισμα εδάφους σε νερό 1:2 κ.ό.) σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες τομάτας, αγγουριού και πιπεριάς: συσχέτιση των αποτελεσμάτων εκχύλισης του εδάφους σε νερό με της πάστας κορεσμού και με την θρεπτική κατάσταση των καλλιεργειών