Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Filters
Selected filters:
Selected filters
Keyword: HACCP
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results for Collection: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Now showing items 1-10 of 19
1
2
Next Page
Title:
Συγκριτική μελέτη ανάμεσα στο σύστημα ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) και στο νέο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 σε οινοποιείο
Author:
Μάστορας, Ορφέας Αλέξανδρος
Date:
2009-01-01
Title:
Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ανάμικτων λαχανικών (αρακά, φασόλι, καρότο, πατάτα)
Author:
Πετροπούλου, Ουρανία
Date:
2009-01-01
Title:
Συγκριτική ανάλυση ISO 22000 και HACCP με μελέτη αστοχίας σε μονάδα επεξεργασίας φιστικιών
Author:
Ψαρρής, Διονύσιος
Date:
2009-01-01
Title:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Author:
Λόλλας, Δημήτριος
Date:
2013-01-01
Title:
Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης υγιεινής (HACCP) σε ελαιουργείο τυποποιητήριο ελαιολάδου.
Author:
Παπαγεωργίου, Γεώργιος
Date:
2006-01-01
Title:
Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανία επεξεργασίας πορτοκαλιού.
Author:
Ψηλοπαναγιώτη, Ειρήνη Φωτεινή
Date:
2006-01-01
Title:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (σύστημα HACCP) στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με παράδειγμα εφαρμογής σε Παρασκευή γεύματος: κοτόπουλο ψητό με πατάτες
Author:
Λάμπρου, Ελένη
Date:
2005-01-01
Title:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (συστήματα HACCP)στην αρτοποιΐα
Author:
Σαμιωτάκη, Βασιλική
Date:
2006-01-01
Title:
Το HACCP σε RTU (Ready To Use) σαλάτες
Author:
Σπανού, Κωνσταντίνα
Date:
2006-01-01
Title:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Author:
Κουτίβα, Βασιλική
Date:
2013-01-01
Now showing items 1-10 of 19
1
2
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (19)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (7)
Λούμου, Αγγελική (3)
n/a (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Κάτσου, Πελαγία (2)
Κουτρουμπής, Φώτιος (2)
Λούμου, Αγγέλα (1)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (1)
Keyword
HACCP (19)
Έλεγχος ποιότητας (9)
Διασφάλιση ποιότητας (5)
Ποιότητα (3)
Βιομηχανία (2)
Οινοποιία (2)
Ποιοτικά πρότυπα (2)
Ποιοτικός έλεγχος (2)
Πορτοκάλια (2)
Σταφίδες (2)
... View More
Date Issued
2015 (19)
Publication Date
2013 (5)
2010 (1)
2009 (3)
2007 (1)
2006 (8)
2005 (1)