Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: HACCP
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 19
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Συγκριτική μελέτη ανάμεσα στο σύστημα ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) και στο νέο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 σε οινοποιείο
Συγγραφέας:
Μάστορας, Ορφέας Αλέξανδρος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ανάμικτων λαχανικών (αρακά, φασόλι, καρότο, πατάτα)
Συγγραφέας:
Πετροπούλου, Ουρανία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Συγκριτική ανάλυση ISO 22000 και HACCP με μελέτη αστοχίας σε μονάδα επεξεργασίας φιστικιών
Συγγραφέας:
Ψαρρής, Διονύσιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης υγιεινής (HACCP) σε ελαιουργείο τυποποιητήριο ελαιολάδου.
Συγγραφέας:
Παπαγεωργίου, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανία επεξεργασίας πορτοκαλιού.
Συγγραφέας:
Ψηλοπαναγιώτη, Ειρήνη Φωτεινή
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (σύστημα HACCP) στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με παράδειγμα εφαρμογής σε Παρασκευή γεύματος: κοτόπουλο ψητό με πατάτες
Συγγραφέας:
Λάμπρου, Ελένη
Ημερομηνία:
2005-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (συστήματα HACCP)στην αρτοποιΐα
Συγγραφέας:
Σαμιωτάκη, Βασιλική
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Το HACCP σε RTU (Ready To Use) σαλάτες
Συγγραφέας:
Σπανού, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Συγγραφέας:
Κουτίβα, Βασιλική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 19
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (19)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (7)
Λούμου, Αγγελική (3)
n/a (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Κάτσου, Πελαγία (2)
Κουτρουμπής, Φώτιος (2)
Λούμου, Αγγέλα (1)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (1)
Λέξη-κλειδί
HACCP (19)
Έλεγχος ποιότητας (9)
Διασφάλιση ποιότητας (5)
Ποιότητα (3)
Βιομηχανία (2)
Οινοποιία (2)
Ποιοτικά πρότυπα (2)
Ποιοτικός έλεγχος (2)
Πορτοκάλια (2)
Σταφίδες (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (19)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (5)
2010 (1)
2009 (3)
2007 (1)
2006 (8)
2005 (1)