dc.contributor.author |
Γαλάνης, Κυριάκος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:00:53Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:11:32Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14297 |
|
dc.title |
Ποιοτικός έλεγχος αλεύρων |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Αλεύρι |
el |
heal.keyword |
Έλεγχος ποιότητας |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2007-01-01 |
el |
heal.abstract |
Ο σκοπός της εργασίας είναι να παρουσιαστεί η διαδικασία παραγωγής του αλεύρου και ο ποιοτικός του έλεγχος. Γίνεται εκτενής αναφορά για το ρόλο που παίζουν οι φυσικοχημικές ιδιότητες και η χημική σύσταση του αλεύρου στο τελικό προϊόν.Στο 1° κεφάλαιο γίνεται αναφορά για στην μορφολογία του σπόρου του σιταριού ενώ γίνεται και στη δειγματοληψία του αλεύρου.Στο 2° κεφάλαιο περιγράφεται η διαδικασία της άλεσης καθώς και οι τύποι αλεύρου που παίρνουμε. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο γίνεται αναφορά για στον ρόλο και στις συνθήκες με τις οποίες πρέπει ναι γίνεται η αποθήκευση του αλεύρου.Στο 3° κεφάλαιο αρχικά γίνεται αναφορά στον ποιοτικό έλεγχο του αλεύρου γενικά και στη συνέχεια αναλύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αλεύρων.
Στο 4° κεφάλαιο αναλύεται η χημική σύσταση των αλεύρων, η οποία καθορίζει τις ιδιότητες τους καθώς και την θρεπτική τους αξία.Στο 5° και τελευταίο κεφάλαιο περιγράφονται οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των αλεύρων και ο τρόπος λειτουργίας τους, καθώς και το πως τα αποτελέσματα που βρίσκουμε μας βοηθούν να κατανοήσουμε τις φυσικοχημικές ιδιότητες των αλεύρων. |
el |
heal.advisorName |
Δήμιζα, Καλλιρόη |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
68 |
* |