dc.contributor.author |
Ξύπα, Πόλυ |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:02:18Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:15:56Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14455 |
|
dc.title |
Γραμμή παραγωγής για τα φιστίκια Αιγίνης |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Φιστίκι |
el |
heal.keyword |
Εμπορία |
el |
heal.keyword |
Παραγωγή |
el |
heal.keyword |
Αίγινα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2011-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στην παρούσα εργασία παρουσιάζεται το φιστίκι και η φιστικιά γενικότερα, οι ασθένειες που μπορεί να την προσβάλλουν. Αναλυτικότερα έχει μελετηθεί η μηχανική κατεργασία του φιστικιού. Μελετούνται επίσης τα χαρακτηριστικά ποιότητας έτσι ώστε να ονομάζεται «ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΓΝΗΣ» ως Π.Ο.Π. (προϊόν ονομασίας προέλευσης) καθώς και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την αναγνώριση του προϊόντος. Εξετάζονται επίσης οι παράγοντες οι οποίοι δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες για την προσβολή των φιστικιών από αφλατοξίνη και τρόποι αντιμετώπισης. Τέλος, βλέπουμε την λειτουργία όλων των μηχανημάτων καθώς και το διάγραμμα ροής που ακολουθεί ο αγροτικός συνεταιρισμός φιστικοπαραγωγών στην Αίγινα. |
el |
heal.advisorName |
Κουτρουμπής, Φώτιος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
58 |
* |