dc.contributor.author |
Γούλου, Χριστίνα |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:02:21Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:15:59Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14463 |
|
dc.title |
Εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε μονάδα παραγωγής αλεύρων: ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Διασφάλιση ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Πρότυπα ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Παραγωγή |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2011-05-01 |
el |
heal.abstract |
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σαν σκοπό την ανάλυση, την εφαρμογή και μελέτη του σχεδίου ΗΑΟΟΡ σε μια μονάδα παραγωγής αλεύρων. Αναλύονται οι πιθανοί κίνδυνοι μόλυνσης στα άλευρα, καθώς επίσης και οι παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Καταγράφεται η νομοθεσία που διέπει το ΗΑCCΡ στην Ελλάδα και οι προαπαιτήσεις για την εφαρμογή του σε μια μονάδα παραγωγής αλεύρων. Στην συνέχεια παρουσιάζεται το πρότυπο ISO 22000 και το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Τέλος, παρατίθεται η λειτουργία και η εφαρμογή του συστήματος ΗΑCCΡ σε μια βιομηχανία παραγωγής αλεύρων. |
el |
heal.advisorName |
Τσορώνης, Κωνσταντίνος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
95 |
* |