Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε μονάδα παραγωγής αλεύρων: ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Γούλου, Χριστίνα el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:02:21Z
dc.date.available 2015-11-25T03:15:59Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14463
dc.title Εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε μονάδα παραγωγής αλεύρων: ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Διασφάλιση ποιότητας el
heal.keyword Πρότυπα ποιότητας el
heal.keyword Παραγωγή el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2011-05-01 el
heal.abstract Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει σαν σκοπό την ανάλυση, την εφαρμογή και μελέτη του σχεδίου ΗΑΟΟΡ σε μια μονάδα παραγωγής αλεύρων. Αναλύονται οι πιθανοί κίνδυνοι μόλυνσης στα άλευρα, καθώς επίσης και οι παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Καταγράφεται η νομοθεσία που διέπει το ΗΑCCΡ στην Ελλάδα και οι προαπαιτήσεις για την εφαρμογή του σε μια μονάδα παραγωγής αλεύρων. Στην συνέχεια παρουσιάζεται το πρότυπο ISO 22000 και το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Τέλος, παρατίθεται η λειτουργία και η εφαρμογή του συστήματος ΗΑCCΡ σε μια βιομηχανία παραγωγής αλεύρων. el
heal.advisorName Τσορώνης, Κωνσταντίνος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 95 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές