dc.contributor.author |
Παπαμακαρίου, Δέσποινα |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:02:32Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:16:09Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14484 |
|
dc.title |
Τυποποίηση και συσκευασία ελαιολάδου |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Ελαιόλαδο |
el |
heal.keyword |
Διασφάλιση ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Εμπορία |
el |
heal.keyword |
Συσκευασία |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2011-11-01 |
el |
heal.abstract |
Το ελαιόλαδο αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο της καθημερινής διατροφής του ανθρώπου και ιδιαίτερα για τους Μεσογειακούς λαούς που η καλλιέργεια της ελιάς χάνεται στα βάθη της ιστορίας του. Τα τελευταία χρόνια η διάδοση των ευεργετικών συστατικών του σε όλη την υφήλιο έχει προσδώσει στο ελαιόλαδο παγκόσμια φήμη με συνέπεια να αυξάνονται καθημερινά οι απαιτήσεις για όλο και μεγαλύτερες ποσότητες ελαιολάδου που να πληρεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η τυποποίηση είναι η διαδικασία, αυτή, που εξασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα στο ελαιόλαδο. Η τυποποίηση εγγυάται την τήρηση των διαδικασιών ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας του προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτουν η ελληνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούνται κατά την τυποποίηση έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια για την ποιοτική διασφάλιση του ελαιολάδου από τη νοθεία κατά τη διακίνηση. |
el |
heal.advisorName |
Κυριακοπούλου, Παγώνα |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
69 |
* |