Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Ζακυνθινός, Γεώργιος
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 33
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Προσδιορισμός τροφοθρεπτικών συστατικών στα υπολλείματα καφέ και συσχέτιση ολικών φαινολικών ουσιών από τρία διαφορετικά είδη καφέ
Συγγραφέας:
Τσαρεσιώτη, Κλεονίκη
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Το προφίλ των λιπιδίων του Ιπποφαούς και η λειτουργική τους δράση ως συστατικά διατροφής
Συγγραφέας:
Καραβίτη, Σπυριδούλα
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Ορισμός του κολλαρίσματος των οίνων.
Συγγραφέας:
Ζαχαράκη, Κωνστάντω
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Παραγωγή αιθέριων ελαίων από θυμάρι [Thymus vulgaris L. ] – φασκόμηλο [ salvia officinalis ] και δενδρολίβανο [ Rosmarinus officinalis ]. Ιδιότητες και εφαρμογές.
Συγγραφέας:
Μπασουράκος, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η επίδραση της διαχείρισης ποιότητας στο κλάδο της ελληνικής ζυθοποιίας.
Συγγραφέας:
Λυγνού, Ευαγγελία - Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών.
Συγγραφέας:
Αντεκελίδη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η επίγευση της στέβιας και τρόποι μείωση της. Πρόταση καταλυτικής μεθόδου με ζεόλιθο.
Συγγραφέας:
Ρούσσου, Ιακωβίνα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Παρασκευή γιαουρτιού με χρήση ακινητοποιημένων γαλακτοβακίλλων
Συγγραφέας:
Δημητρέλλου, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μοσχολέμονου (Citrus Aurantifolia) και ρίγανης (Origanum Vulgare) στη συντήρηση χοιρινού κρέατος
Συγγραφέας:
Ζέλκα, Ειρήνη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Μείωση της επίγευσης της στέβιας με εκχύλισμα ελαιοκάρπου: η περίπτωση της μαννιτόλης
Συγγραφέας:
Σηφάκη
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 33
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (33)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (33)
Λέξη-κλειδί
Αιθέρια έλαια (4)
Συντήρηση (4)
Γλυκαντικές ουσίες (3)
Κρέας (3)
Οίνος (3)
Ποικιλίες (3)
Στέβια (3)
Γάλα (2)
Κρασιά (2)
Λιπαρά οξέα (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (3)
2019 (22)
2017 (6)
2015 (2)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (10)
2017 (9)
2016 (11)
2015 (1)
2014 (2)