Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών.
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών.
Αντεκελίδη, Δέσποινα
URI:
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17809
Date:
2016-11-01
Show full item record
Files in this item
Name:
ANTEKELIDH.pdf
Size:
5.118Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics