Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2017
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Η επίδραση των αλεύρων (ολικής & portobello) στη παρασκευή ψωμιού.
Συγγραφέας:
Κεβόπουλος, Δημήτριος - Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Μέτρηση συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας σε εναλλακτή με πλάκες.
Συγγραφέας:
Μιχούλη, Περσεφώνη
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Παραγωγή αιθέριων ελαίων και ποτών.
Συγγραφέας:
Τζώρα, Αθηνά
Ημερομηνία:
2015-09-01
Τίτλος:
Διατροφικές συνήθειες ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω σύμφωνα με το Διατροφικό Οδηγό του Υπουργείου Υγείας
Συγγραφέας:
Τσετσενέκος, Μαρίνος - Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2015-11-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών και ρεολογικών παραμέτρων ζυμαριών για τη παρασκευή μακαρονιών.
Συγγραφέας:
Δημοπούλου, Μαργαρίτα
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή του τυριού σφέλα. Σύστημα HACCP.
Συγγραφέας:
Χολή, Γεωργία - Μαρία
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Ορισμός του κολλαρίσματος των οίνων.
Συγγραφέας:
Ζαχαράκη, Κωνστάντω
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Παραγωγή αιθέριων ελαίων από θυμάρι [Thymus vulgaris L. ] – φασκόμηλο [ salvia officinalis ] και δενδρολίβανο [ Rosmarinus officinalis ]. Ιδιότητες και εφαρμογές.
Συγγραφέας:
Μπασουράκος, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η επίδραση της διαχείρισης ποιότητας στο κλάδο της ελληνικής ζυθοποιίας.
Συγγραφέας:
Λυγνού, Ευαγγελία - Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών.
Συγγραφέας:
Αντεκελίδη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 16
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (16)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (10)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (6)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
Λέξη-κλειδί
HACCP (3)
Αιθέρια έλαια (2)
Οίνος (2)
Ποιότητα τροφίμων (2)
Superfoods (1)
Αέριος χρωματογραφία (1)
αλβεογράφος. (1)
Αλεύρι ολικής άλεσης (1)
αλεύρι τύπου 70% (1)
αλεύρι τύπου Αμερικής (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2017 (16)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (9)
2015 (7)