dc.contributor.author |
Αραβαντινός Καρλάτος, Ευάγγελος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:05:46Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:01:11Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17064 |
|
dc.title |
Συντήρηση νωπών μανιταριών |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Φαγώσιμοι μύκητες |
el |
heal.keyword |
Μανιτάρια |
el |
heal.keyword |
Συντήρηση |
el |
heal.keyword |
Πείραμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2000-10-01 |
el |
heal.abstract |
Η πτυχιακή αυτή μελέτη αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την έρευνα και ανάλυση του προβλήματος της συντήρησης τροφίμων και πιο συγκεκριμένα των νωπών μανιταριών. Σκοπός της μελέτης αυτής είναι να φέρει σε αντιπαραβολή τις μεθόδους συντήρησης νωπών προϊόντων και να προτείνει ποιες απο αυτές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της συντήρησης νωπών μανιταριών. Συνάμα σ’ αυτή τη μελέτη παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του πειράματος που έγινε για να μελετηθεί η φυσιολογική συμπεριφορά, η δυνατότητα συντήρησης 4 διαφορετικών στελεχών μανιταριών καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της. |
el |
heal.advisorName |
Μανωλοπούλου, Ελένη |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
61 |
* |