dc.contributor.author |
Μαυραειδοπούλου, Αγγελική |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:06:05Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:01:18Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17085 |
|
dc.title |
Οργάνωση γεωργικής εκμετάλλευσης σε αρδευόμενη έκταση 50 στρεμμάτων στην παραλιακή ζώνη της περιοχής Πύργου Ηλείας με καλλιέργειες καρπουζιού και πεπονιού |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Καλλιέργεια του εδάφους |
el |
heal.keyword |
Συστήματα καλλιέργειας |
el |
heal.keyword |
Καρπούζια |
el |
heal.keyword |
Πεπόνια |
el |
heal.keyword |
Πύργος |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2001-01-01 |
el |
heal.abstract |
Η μελέτη αποτελείται από δυο μέρη, το γενικό και το ειδικό. Το γενικό, περιλαμβάνει γενικά στοιχεία που αφορούν την μελετώμενη περιοχή, όπως είναι η γεωγραφική θέση, οι εδαφοκλιματικές συνθήκες, η κατανομή της έκτασης και στοιχεία που συνθέτουν την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της περιοχής. Το ειδικό μέρος, περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν την δομή ή οργάνωση της εκμετάλλευσης, στοιχεία γενικά που αφορούν τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις των πεπονοειδών καθώς και τις ποικιλίες ή υβρίδια που χρησιμοποιούνται στην περιοχή. Επίσης το ειδικό μέρος περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν την καλλιεργητική τεχνική που ακολουθήθηκε, σε σχέση με αυτή που συνηθίζεται από τους παραγωγούς. Τέλος γίνεται η τεχνικοοικονομική μελέτη της εκμετάλλευσης των 50 στρεμμάτων (40 καρπούζι-10 πεπόνι) και αναφορά σε σκέψεις και συμπεράσματα που αφορούν την εκμετάλλευση. |
el |
heal.advisorName |
Καραμπέτσος, Ιωάννης |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
158 |
* |