Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Παραγωγή επιτραπέζιων οίνων στο νομό Αττικής

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σουρμπάτης, Δημήτριος el
dc.date.accessioned 2015-11-25T06:07:25Z
dc.date.available 2015-11-26T03:01:54Z
dc.date.issued 2015-11-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17197
dc.title Παραγωγή επιτραπέζιων οίνων στο νομό Αττικής el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Αμπελοκαλλιέργεια el
heal.keyword Αμπέλια el
heal.keyword Φυτοπροστασία el
heal.keyword Καλλιεργητική τεχνική el
heal.keyword Συγκομιδή el
heal.keyword Οινοποίηση el
heal.keyword Εμπορία el
heal.keyword Αττική el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2003-04-01 el
heal.abstract Η παραγωγή επιτραπέζιων οίνων στην Αττική και όλες οι διαδικασίες που προηγούνται αυτής, αποτελεί αντικείμενο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Το ενδιαφέρον αυτό, πηγάζει από τη σχέση της παράδοσης με τις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς, τις απαιτήσεις των κανόνων και των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η ελεύθερη οικονομία και την ικανότητα των οινοπαραγωγών να αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις αυτές. Η συγκεκριμένη πτυχιακή διατριβή στόχο έχει να παρουσιάσει όλες τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η καλλιέργεια της αμπέλου στην Αττική και τη φυσική συνέχεια του παραγόμενου προϊόντος, να παραχθεί δηλαδή οίνος. Η συγγραφή της διατριβής έχει προέλθει από βιβλιογραφικές πηγές, εμπλουτισμένη από επαφές με παραγωγούς (σταφυλιών και οίνου και προσωπικές εμπειρίες του γράφοντος. Ο απώτερος στόχος της είναι, να βοηθήσει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την παραγωγή οίνου από το στάδιο της καλλιέργειας της αμπέλου, εώς την προώθηση του τελικώς παραγόμενου προϊόντος, του οίνου. Αν και αναφέρεται στις συνθήκες της Αττικής η περιγραφή της, μπορεί να αποδώσει μια εποπτική εικόνα της παραγωγής οίνου στην Ελλάδα. Η ανάλυση των επιμέρους σταδίων παραγωγής μας επιτρέπει να κατανοήσουμε την πολυπλοκότητα και την εξάρτηση που υπάρχει μεταξύ των, έτσι ώστε το τελικώς παραγόμενο προϊόν (οίνος) να είναι το βέλτιστο δυνατό. el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 103 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές