Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Επίδραση εφαρμογής χλωριούχου ασβεστίου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά πιπεριάς

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κουφάκη, Αμαλία el
dc.date.accessioned 2015-11-25T06:07:48Z
dc.date.available 2015-11-26T03:02:04Z
dc.date.issued 2015-11-25
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17228
dc.title Επίδραση εφαρμογής χλωριούχου ασβεστίου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά πιπεριάς el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Πιπεριές el
heal.keyword Καλλιέργεια el
heal.keyword Συντήρηση el
heal.keyword Πείραμα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2004-11-01 el
heal.abstract Η πτυχιακή εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος είναι το θεωρητικό, στο οποίο περιγράφεται το φυτό της πιπεριάς ως προς τα βοτανικά και καλλιεργητικά του χαρακτηριστικά, οι ποικιλίες, οι μέθοδοι συντήρησης και οι ασθένειες του. Το δεύτερο μέρος είναι το πειραματικό, στο οποίο περιγράφονται τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά του φυτού της πιπεριάς που εξετάστηκαν, καθώς και τα αποτελέσματα και συμπεράσματα του πειράματος. Σκοπός αυτής της πειραματικής αυτής εργασίας είναι η μελέτη της επίδρασης διαφόρων συγκεντρώσεων CaCl2 στα ποιοτικά χαρακτηριστικά πιπεριάς που συντηρήθηκε στους 5°C και 10°C. el
heal.advisorName Μανωλοπούλου, Ελένη el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 63 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές