dc.contributor.author | Κουφάκη, Αμαλία | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T06:07:48Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T03:02:04Z | |
dc.date.issued | 2015-11-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17228 | |
dc.title | Επίδραση εφαρμογής χλωριούχου ασβεστίου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά πιπεριάς | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Πιπεριές | el |
heal.keyword | Καλλιέργεια | el |
heal.keyword | Συντήρηση | el |
heal.keyword | Πείραμα | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2004-11-01 | el |
heal.abstract | Η πτυχιακή εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος είναι το θεωρητικό, στο οποίο περιγράφεται το φυτό της πιπεριάς ως προς τα βοτανικά και καλλιεργητικά του χαρακτηριστικά, οι ποικιλίες, οι μέθοδοι συντήρησης και οι ασθένειες του. Το δεύτερο μέρος είναι το πειραματικό, στο οποίο περιγράφονται τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά του φυτού της πιπεριάς που εξετάστηκαν, καθώς και τα αποτελέσματα και συμπεράσματα του πειράματος. Σκοπός αυτής της πειραματικής αυτής εργασίας είναι η μελέτη της επίδρασης διαφόρων συγκεντρώσεων CaCl2 στα ποιοτικά χαρακτηριστικά πιπεριάς που συντηρήθηκε στους 5°C και 10°C. | el |
heal.advisorName | Μανωλοπούλου, Ελένη | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 63 | * |