dc.contributor.author | Καράντζαλη, Θεόφιλος | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T06:07:58Z | |
dc.date.available | 2015-11-26T03:02:09Z | |
dc.date.issued | 2015-11-25 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17244 | |
dc.title | Καλλιέργεια τομάτας σε θερμοκήπιο | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Τομάτες | el |
heal.keyword | Ασθένειες | el |
heal.keyword | Τεχνική καλλιέργειας | el |
heal.keyword | Θερμοκήπια | el |
heal.keyword | Κόστος | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2005-03-01 | el |
heal.abstract | Οι κηπευτικές καλλιέργειες σε θερμοκήπιο αποτελούν κλάδο σχετικά νέο αλλά δυναμικό και ταχύτατα εξελισσόμενο. Από τις καλλιέργειες αυτές, η τομάτα καταλαμβάνει την πρώτη θέση και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον από τους καλλιεργητές. Το ενδιαφέρον αυτό εκδηλώνεται χάρη στην μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών που γνωρίζουν τη διαιτητική αξία της τομάτας. Ένας καλλιεργητής θα πρέπει να γνωρίζει ότι το φυτό της τομάτας παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες ως προς τις οικολογικές του απαιτήσεις και την ευαισθησία του σε διάφορους εχθρούς και ασθένειες. Τα τελευταία χρόνια προτιμάται η καλλιέργεια της τομάτας σε θερμοκήπια καθώς σε αυτούς τους χώρους είναι δυνατό να ρυθμίσουμε όλους τους παράγοντες του περιβάλλοντος προς το οικονομικό όφελος του καλλιεργητή. | el |
heal.advisorName | Λιναρδόπουλος, Χρήστος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 98 | * |