dc.contributor.author |
Μητσοπούλου, Δήμητρα |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:09:44Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:03:09Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17404 |
|
dc.title |
Θερμοκηπιακή καλλιέργεια τομάτας και μελιτζάνας |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Θερμοκήπια |
el |
heal.keyword |
Τομάτες |
el |
heal.keyword |
Μελιτζάνες |
el |
heal.keyword |
Κλάδεμα |
el |
heal.keyword |
Συγκομιδή |
el |
heal.keyword |
Συσκευασία |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2008-03-01 |
el |
heal.abstract |
Οι κηπευτικές καλλιέργειες σε θερμοκήπιο αποτελούν κλάδο δυναμικό και εξελισσόμενο. Από τις καλλιέργειες αυτές η τομάτα καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ακολουθεί η μελιτζάνα και άλλα είδη κηπευτικών. Η τομάτα και η μελιτζάνα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον από τους καλλιεργητές. Το ενδιαφέρον αυτό εκδηλώνεται χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών που γνωρίζουν την διαιτητική αξία της τομάτας και της μελιτζάνας. Ένας καλλιεργητής θα πρέπει να γνωρίζει ότι το φυτό της τομάτας παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες ως προς τις οικολογικές απαιτήσεις και την ευαισθησία σε διάφορους εχθρούς. Τα τελευταία χρόνια προτιμάται η καλλιέργεια της τομάτας σε θερμοκήπια, καθώς σε αυτούς τους χώρους είναι δυνατό να ρυθμίσουμε όλους τους παράγοντες του περιβάλλοντος προς το οικονομικό όφελος του καλλιεργητή. |
el |
heal.advisorName |
Λιναρδόπουλος, Χρήστος |
el |
heal.advisorName |
Γιαννακοπούλου, Φωτεινή |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
93 |
* |