dc.contributor.author |
Οικονομάκου, Γαρυφαλλιά |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-25T06:11:45Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:03:55Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17571 |
|
dc.title |
Καλλιέργεια και τυποποίηση βιολογικού ελαιόλαδου |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Ελιές |
el |
heal.keyword |
Ελαιώνες |
el |
heal.keyword |
Βιολογική καλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Συγκομιδή |
el |
heal.keyword |
Ελαιόλαδο |
el |
heal.keyword |
Τυποποίηση |
el |
heal.keyword |
Λακωνία |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2009-06-01 |
el |
heal.abstract |
Στο πέμπτο κεφάλαιο γίνεται εκτενής αναφορά στο ρόλο του αζώτου, στην καλλιέργεια και στα προβλήματα που δημιουργούνται στο νερό, στο έδαφος και στον αέρα κατά την χρησιμοποίησή του, την σωστή χρησιμοποίησή του και τους κανονισμούς που το διέπουν για την προστασία του περιβάλλοντος. |
el |
heal.advisorName |
Ρεκούμη, Κωνσταντίνα |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
99 |
* |