dc.contributor.author | Σμυρλή, Σταυρούλα | el |
dc.date.accessioned | 2017-02-13T19:18:37Z | |
dc.date.available | 2017-02-13T19:18:37Z | |
dc.date.issued | 2017-02-13 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17812 | |
dc.rights | Default License | |
dc.title | Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000. | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ποιότητα τροφίμων | el |
heal.keyword | HACCP | el |
heal.keyword | Εστιατόρια | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής | el |
heal.publicationDate | 2016-11-01 | |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | n/n | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 56 | |
heal.fullTextAvailability | true |