Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σμυρλή, Σταυρούλα el
dc.date.accessioned 2017-02-13T19:18:37Z
dc.date.available 2017-02-13T19:18:37Z
dc.date.issued 2017-02-13
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/17812
dc.rights Default License
dc.title Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000. el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Ποιότητα τροφίμων el
heal.keyword HACCP el
heal.keyword Εστιατόρια el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής el
heal.publicationDate 2016-11-01
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName n/n el
heal.academicPublisher Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.) el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 56
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές