dc.contributor.author | Σπυριδάκη, Άρτεμις Ευσταθία | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-01T12:19:29Z | |
dc.date.available | 2019-11-01T12:19:29Z | |
dc.date.issued | 2019-11-01 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18196 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Πειραματική μελέτη της μεταβολής της κινητικότητας και του μεγέθους των σωματιδίων σε οίνου κατά τη μεταβολή του Ph | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Οίνος | el |
heal.keyword | Οινοποιητική παραγωγή | el |
heal.keyword | Οινοποίηση | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2018 | |
heal.abstract | Η στιγμή της εμφιάλωσης είναι για τον οίνο μια πράξη που δεν επιδέχεται διόρθωση, δεδομένης της καταστροφής και των προβλημάτων που προκύπτουν από μια πιθανή απ-εμφιάλωση και επανακατεργασία του οίνου. Ο καταναλωτής απαιτεί τέλεια διαύγεια του οίνου, τόσο μέσα στο μπουκάλι, όσο και στο ποτήρι. Δεν φθάνει ο οίνος να είναι καλός από άποψη οσμής και γεύσης, στοιχείο ποιότητας αποτελεί και η οπτική παρουσία του. Κάθε θόλωμα, κάθε ίζημα τρυγικών αλάτων ή χρωστικών και γενικότερα οποιαδήποτε μη συνηθισμένη εμφάνιση του οίνου, μετατρέπει τον καταναλωτή σε αυστηρό κριτή της ποιότητάς του. Οι οπτικές εντυπώσεις είναι οι πρώτες που σχηματίζει ο δοκιμαστής ή ο καταναλωτής του οίνου και γι’ αυτό το λόγο επηρεάζεται σημαντικά στην εκτίμηση που θα κάνει. Γι’ αυτό, είναι απόλυτη ανάγκη να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε ο οίνος να απαλλάσσεται από τα υπάρχοντα θολώματα ή ιζήματα πριν την εμφιάλωση, όσο και από τις αιτίες που πιθανόν να τα δημιουργήσουν στο μέλλον. | el |
heal.advisorName | Καπόλος, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 50 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: