Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Πειραματική μελέτη της μεταβολής της κινητικότητας και του μεγέθους των σωματιδίων σε οίνου κατά τη μεταβολή του Ph

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σπυριδάκη, Άρτεμις Ευσταθία el
dc.date.accessioned 2019-11-01T12:19:29Z
dc.date.available 2019-11-01T12:19:29Z
dc.date.issued 2019-11-01
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18196
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Πειραματική μελέτη της μεταβολής της κινητικότητας και του μεγέθους των σωματιδίων σε οίνου κατά τη μεταβολή του Ph el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Οίνος el
heal.keyword Οινοποιητική παραγωγή el
heal.keyword Οινοποίηση el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2018
heal.abstract Η στιγμή της εμφιάλωσης είναι για τον οίνο μια πράξη που δεν επιδέχεται διόρθωση, δεδομένης της καταστροφής και των προβλημάτων που προκύπτουν από μια πιθανή απ-εμφιάλωση και επανακατεργασία του οίνου. Ο καταναλωτής απαιτεί τέλεια διαύγεια του οίνου, τόσο μέσα στο μπουκάλι, όσο και στο ποτήρι. Δεν φθάνει ο οίνος να είναι καλός από άποψη οσμής και γεύσης, στοιχείο ποιότητας αποτελεί και η οπτική παρουσία του. Κάθε θόλωμα, κάθε ίζημα τρυγικών αλάτων ή χρωστικών και γενικότερα οποιαδήποτε μη συνηθισμένη εμφάνιση του οίνου, μετατρέπει τον καταναλωτή σε αυστηρό κριτή της ποιότητάς του. Οι οπτικές εντυπώσεις είναι οι πρώτες που σχηματίζει ο δοκιμαστής ή ο καταναλωτής του οίνου και γι’ αυτό το λόγο επηρεάζεται σημαντικά στην εκτίμηση που θα κάνει. Γι’ αυτό, είναι απόλυτη ανάγκη να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε ο οίνος να απαλλάσσεται από τα υπάρχοντα θολώματα ή ιζήματα πριν την εμφιάλωση, όσο και από τις αιτίες που πιθανόν να τα δημιουργήσουν στο μέλλον. el
heal.advisorName Καπόλος, Ιωάννης el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 50
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές