Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η επίδραση της χρήσης βελτιωτικών αλεύρων (ενζύμων, ασκορβικού οξέος κ.α.) σε διαφορετικά άλευρα (συμπεριλαμβανόμενων των gluten free άλευρων) που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων μέσω αναλύσεων αλβεογράφου, φαρινογράφου, αμυλογράφου και εξτενσογράφου

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σενή, Ιωάννα el
dc.date.accessioned 2019-11-04T15:58:22Z
dc.date.available 2019-11-04T15:58:22Z
dc.date.issued 2019-11-04
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18218
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Η επίδραση της χρήσης βελτιωτικών αλεύρων (ενζύμων, ασκορβικού οξέος κ.α.) σε διαφορετικά άλευρα (συμπεριλαμβανόμενων των gluten free άλευρων) που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων μέσω αναλύσεων αλβεογράφου, φαρινογράφου, αμυλογράφου και εξτενσογράφου el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Αλεύρι el
heal.keyword Σιτάρι el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2017
heal.abstract Η εργασία έχει ως κύριο στόχο να κατανοήσουμε τη χρησιμότητα της προσθήκης των βελτιωτικών στο αλεύρι. Αρχικά, αναφέρονται γενικές πληροφορίες για τον σίτο και το αλεύρι. Έπειτα, μέσα από διαδοχικά πειράματα που πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικούς τύπους αλεύρων, όπου έγινε προσθήκη συγκεκριμένων βελτιωτικών παίρνουμε πληροφορίες σχετικά με την επίδραση αυτών. Τα αποτελέσματα μελετούνται μέσω των αναλύσεων που έγιναν με τη χρήση του αλβεογράφου, του αμυλογράφου, του φαρινογράφου και του εξτενσογράφου. el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ el
heal.committeeMemberName Ζακυνθινός, Γεώργιος el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 107
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές