dc.contributor.author | Σενή, Ιωάννα | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T15:58:22Z | |
dc.date.available | 2019-11-04T15:58:22Z | |
dc.date.issued | 2019-11-04 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18218 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Η επίδραση της χρήσης βελτιωτικών αλεύρων (ενζύμων, ασκορβικού οξέος κ.α.) σε διαφορετικά άλευρα (συμπεριλαμβανόμενων των gluten free άλευρων) που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων μέσω αναλύσεων αλβεογράφου, φαρινογράφου, αμυλογράφου και εξτενσογράφου | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Αλεύρι | el |
heal.keyword | Σιτάρι | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Η εργασία έχει ως κύριο στόχο να κατανοήσουμε τη χρησιμότητα της προσθήκης των βελτιωτικών στο αλεύρι. Αρχικά, αναφέρονται γενικές πληροφορίες για τον σίτο και το αλεύρι. Έπειτα, μέσα από διαδοχικά πειράματα που πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικούς τύπους αλεύρων, όπου έγινε προσθήκη συγκεκριμένων βελτιωτικών παίρνουμε πληροφορίες σχετικά με την επίδραση αυτών. Τα αποτελέσματα μελετούνται μέσω των αναλύσεων που έγιναν με τη χρήση του αλβεογράφου, του αμυλογράφου, του φαρινογράφου και του εξτενσογράφου. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ | el |
heal.committeeMemberName | Ζακυνθινός, Γεώργιος | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 107 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: