Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Επίδραση των τεχνολογιών επεξεργασίας και των συνθηκών αποθήκευσης στη σταθερότητα του χυμού μαύρης σταφίδας με ιδιαίτερη έμφαση στις φαινολικές ενώσεις και τις αισθητικές ιδιότητες

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Αναστασοπούλου, Μαρία Ελένη el
dc.date.accessioned 2019-11-04T16:09:25Z
dc.date.available 2019-11-04T16:09:25Z
dc.date.issued 2019-11-04
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18220
dc.rights Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ *
dc.title Επίδραση των τεχνολογιών επεξεργασίας και των συνθηκών αποθήκευσης στη σταθερότητα του χυμού μαύρης σταφίδας με ιδιαίτερη έμφαση στις φαινολικές ενώσεις και τις αισθητικές ιδιότητες el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
heal.keyword Σταφίδες el
heal.keyword Αποθηκευτικοί χώροι el
heal.keyword Αποθήκες el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.publicationDate 2017
heal.abstract Η μαύρη σταφίδα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αποξηραμένα φρούτα και ονομαζόταν παλιότερα στην Ελλάδα ως ο μαύρος χρυσός γιατί οι άνθρωποι της εποχής καταλάβαιναν τις ευεργετικές της ιδιότητες για την υγεία εντάσσοντας την στο διαιτολόγιό τους. Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της θεωρείται οι πολυφαινόλες καθώς λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στη παρούσα εργασία θα μελετηθεί η επίδραση της παραγωγικής διαδικασίας μαύρης σταφίδας στο φαινολικό προφίλ. Επιπλέον, θα μελετηθεί η σπουδαιότητα της αποθήκευσης στις αισθητικές ιδιότητες της μαύρης σταφίδας. Είναι αναγκαίο κατά τη παραγωγή του χυμού της, οι σταφίδες να διατηρούνται σε άριστη ποιότητα. Η αποθήκευση και τεχνολογίες επεξεργασίας που εφαρμόζονται πάνω στη μαύρη σταφίδα θεωρούνται κρίσιμες παράμετροι για τη ποιότητα του τελικού προϊόντος και είναι συνεπώς αναγκαίο να μελετηθούν. el
heal.advisorName Βαμβακάς, Σωτήριος el
heal.committeeMemberName n/a el
heal.academicPublisher Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων el
heal.academicPublisherID teipel
heal.numberOfPages 75
heal.fullTextAvailability true


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο:

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες Εκτός από όπου ορίζεται κάτι διαφορετικό, αυτή η άδεια περιγράφετε ωςΑναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές