dc.contributor.author | Αναστασοπούλου, Μαρία Ελένη | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T16:09:25Z | |
dc.date.available | 2019-11-04T16:09:25Z | |
dc.date.issued | 2019-11-04 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18220 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Επίδραση των τεχνολογιών επεξεργασίας και των συνθηκών αποθήκευσης στη σταθερότητα του χυμού μαύρης σταφίδας με ιδιαίτερη έμφαση στις φαινολικές ενώσεις και τις αισθητικές ιδιότητες | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Σταφίδες | el |
heal.keyword | Αποθηκευτικοί χώροι | el |
heal.keyword | Αποθήκες | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Η μαύρη σταφίδα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αποξηραμένα φρούτα και ονομαζόταν παλιότερα στην Ελλάδα ως ο μαύρος χρυσός γιατί οι άνθρωποι της εποχής καταλάβαιναν τις ευεργετικές της ιδιότητες για την υγεία εντάσσοντας την στο διαιτολόγιό τους. Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της θεωρείται οι πολυφαινόλες καθώς λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στη παρούσα εργασία θα μελετηθεί η επίδραση της παραγωγικής διαδικασίας μαύρης σταφίδας στο φαινολικό προφίλ. Επιπλέον, θα μελετηθεί η σπουδαιότητα της αποθήκευσης στις αισθητικές ιδιότητες της μαύρης σταφίδας. Είναι αναγκαίο κατά τη παραγωγή του χυμού της, οι σταφίδες να διατηρούνται σε άριστη ποιότητα. Η αποθήκευση και τεχνολογίες επεξεργασίας που εφαρμόζονται πάνω στη μαύρη σταφίδα θεωρούνται κρίσιμες παράμετροι για τη ποιότητα του τελικού προϊόντος και είναι συνεπώς αναγκαίο να μελετηθούν. | el |
heal.advisorName | Βαμβακάς, Σωτήριος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 75 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: