dc.contributor.author | Ποππού, Αργυρώ | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-05T12:50:24Z | |
dc.date.available | 2019-11-05T12:50:24Z | |
dc.date.issued | 2019-11-05 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18236 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Διαδικασία παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος ψωμιού του τοστ | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ψωμί | el |
heal.keyword | Διασφάλιση ποιότητας | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017 | |
heal.abstract | Το ψωμί αποτελεί σημαντικό προϊόν για την καθημερινή διατροφή του ανθρώπου και αποτελείται από αλεύρι, νερό, μαγιά και αλάτι. Τις τελευταίες δεκαετίες η αρτοποιία έχει αναπτυχθεί έχοντας μια έντονη τάση για μείωση της χρήσης χημικών και προσθέτων που χρησιμοποιούνται στα αρτοσκευάσματα όπως το ψωμί του τοστ. Στη παρούσα εργασία γίνεται αναφορά στα συστατικά αρτοποίησης και στις πρόσθετες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ψωμιού του τοστ. Αναλύονται τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας όπου είναι η ανάμειξη συστατικών, η ανάπαυση και μορφοποίηση, η ωρίμαση, το ψήσιμο και τέλος η συσκευασία του προϊόντος. Επίσης αναλύονται τρόποι για τον έλεγχο την ποιότητας του τελικού προϊόντος. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | Αγριοπούλου, Σοφία | el |
heal.committeeMemberName | Κουτρουμπής, Φώτης | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 67 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: