dc.contributor.author | Δήμα, Αναστασία | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-07T10:58:51Z | |
dc.date.available | 2019-11-07T10:58:51Z | |
dc.date.issued | 2019-11-07 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18287 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Μετασυλλεκτικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διατήρηση του καρπού της Ελιάς και την ποιότητα του ελαιολάδου | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Ελαιόκαρπος | el |
heal.keyword | Ποιότητα | el |
heal.keyword | Ελαιόλαδο | el |
heal.keyword | Συλλογή καρπών | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.publicationDate | 2017-05-29 | |
heal.advisorName | Δημόπουλος, Βασίλειος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: