dc.contributor.author | Νούλας, Ιωάννης | el |
dc.date.accessioned | 2019-11-11T15:48:09Z | |
dc.date.available | 2019-11-11T15:48:09Z | |
dc.date.issued | 2019-11-11 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18312 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Εφαρμογή διεργασίας διαπίστευσης σε εργαστήριο φυσικοχημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων τροφίμων και νερού | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Μικροβιολογική ανάλυση | el |
heal.keyword | Τρόφιμα | el |
heal.keyword | Νερό | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2017-12 | |
heal.abstract | Ο σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι να εξηγήσει και προσεγγίσει την διαδικασία που χρειάζεται ένα μικροβιολογικό και χημικό εργαστήριο για να του χορηγηθεί διαπίστευση . Στην εργασία αναφέρεται η σημασία της διαπίστευσης καθώς και το πρότυπο ISO/IEC 17025:2005 που αποτελεί πρότυπο διαπίστευσης εργαστηριών δόκιμων και διακριβώσεων . Επίσης γίνεται αναφορά σε μικροβιολογικές και φυσικοχημικές παραμέτρους σε τρόφιμα και νερά . Τέλος παρουσιάζεται ο εσωτερικός ποιοτικός έλεγχος που συμβάλει στην σωστή λειτουργιά ενός εργαστηριού . | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής/ Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.numberOfPages | 121 | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: