dc.contributor.author | Χριστοφόρου, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2020-01-07T10:59:23Z | |
dc.date.available | 2020-01-07T10:59:23Z | |
dc.date.issued | 2020-01-07 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18604 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Ανάπτυξη ψωμιών ελευθέρων γλουτένης ή με χαμηλή γλουτένη κσι προσδιορισμός ποιοτικών-ρεολογικών χαρακτηριστικών | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Γλουτένη | el |
heal.keyword | Αρτοπαρασκευή | el |
heal.keyword | Αλεύρι | el |
heal.keyword | Πειραματική μελέτη | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2016-06-07 | |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
Οι παρακάτω άδειες σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο: