dc.contributor.author | Κοκκινου, Ειρήνη Χρυσοβαλάντω | el |
dc.date.accessioned | 2020-01-07T11:08:37Z | |
dc.date.available | 2020-01-07T11:08:37Z | |
dc.date.issued | 2020-01-07 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/18605 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/us/ | * |
dc.title | Μελέτη της ιχνηλασιμότητας σε προϊόντα τσίπουρου | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | |
heal.keyword | Τσίπουρο | el |
heal.keyword | Ιχνηλασιμότητα | el |
heal.keyword | Παραγωγή | el |
heal.keyword | Έλεγχος | el |
heal.keyword | Απόσταγμα | el |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.publicationDate | 2016-06-12 | |
heal.abstract | Το τσίπουρο είναι ένα παραδοσιακό αλκοολούχο ποτό με το οποίο τυγχάνει ιδιαίτερης ζήτησης τα τελευταία χρόνια λόγω των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών του. Η εφαρμογή ανεπτυγμένης τεχνολογίας, οι γρήγορες παραγωγικές διαδικασίες και οι μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών και συστατικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τσίπουρου, συχνά προκαλούν κινδύνους για την ασφάλειά του. Τα σημερινά συστήματα ιχνηλασιμότητας χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να παρακολουθούν και να καταγράφουν το ιστορικό και της διαδρομή του τσίπουρου, στα διάφορα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης. Η παρακάτω μελέτη περιγράφει το σύστημα ιχνηλασιμότητας, την διαδικασία παραγωγής, τις πωλήσεις, την εφαρμογή συστήματος HACCP και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (CCPs) σε μια επιχείρηση παραγωγής τσίπουρου. | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | n/a | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
heal.academicPublisherID | teipel | |
heal.fullTextAvailability | true |
The following license files are associated with this item: