Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Τρόφιμα
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Αξιολόγηση της επικινδυνότητας της μελαμίνης στα τρόφιμα-Νομοθεσία
Συγγραφέας:
Κατσουλώτου, Χρυσούλη
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Νομοθεσία γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Συγγραφέας:
Παναγιωτόπουλος, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2011-11-20
Τίτλος:
Τα HACCHP σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Συγγραφέας:
Ζιώγα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Οι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες στα τρόφιμα, νομοθεσία και μέθοδος προσδιορισμού
Συγγραφέας:
Ουρανός, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Συντήρηση τροφίμων: _x000D_ ιστορική αναδρομή, _x000D_αρχές και τεχνικές έως τη βιομηχανική επανάσταση, συνοπτικά σύγχρονη τεχνολογία στη συντήρηση των τροφίμων
Συγγραφέας:
Κουμουνδούρου, Μαρία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Μελέτη εφαρμογή και εγκατάσταση συστήματος ISO 22000: 2005 στην εταιρεία προϊόντων ζύμης "Τροφές Α.Ε" και πιστοποίηση από τον φορέα TUV HELLAS
Συγγραφέας:
Καλαμάρας, Αθανάσιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός αλλεργιογόνων ουσιών στα τρόφιμα
Συγγραφέας:
Γαϊτάνης, Σταύρος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Επισήμανση και ανιχνευσιμότητα αλλεργιογόνων ουσιών στα τρόφιμα
Συγγραφέας:
Λυμπιωτάκος, Λεωνίδας
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (13)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (13)
Λέξη-κλειδί
Τρόφιμα (13)
Νομοθεσία (5)
Διασφάλιση ποιότητας (3)
Αλλεργιογόνα (2)
Ποιοτικός έλεγχος (2)
HACCP (1)
Άρτος (1)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Αρτοσκευάσματα (1)
Βιομηχανική επανάσταση (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (13)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (8)
2011 (3)
2009 (1)
2007 (1)