Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2013
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 39
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Επίδραση μη γλυκεριδικών συστατικών στην ποιότητα τον χαρακτήρα και την διατηρησιμότητα των λιπαρών υλών
Συγγραφέας:
Μητράκος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος βαλσάμικου ξιδιού όπως παράγεται στη βιομηχανία Παπαδημητρίου Χ.Κ.ΑΒΕΤ
Συγγραφέας:
Μπινίσκου, Άννα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Τα καροτενοειδή και ο ρόλος τους ως αντιοξειδωτικά σε φρούτα και λαχανικά
Συγγραφέας:
Χρυσολωράς, Μιχαήλ
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Ο καφές καλλιέργεια, επεξεργασία και η επίδρασή του στην οικονομία και στη διατροφή του ανθρώπου
Συγγραφέας:
Φραγκιαδάκης, Νικόλαος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Οι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες στα τρόφιμα, νομοθεσία και μέθοδος προσδιορισμού
Συγγραφέας:
Ουρανός, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Τα φαρμακευτικά μανιτάρια και οι βιοδραστικές ουσίες
Συγγραφέας:
Σπαντίδος, Τάσος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε μονάδα παραγωγής κατεψυγμένων τροφίμων: εφαρμογή HACCP-ISO22000 σε μονάδα κατεψυγμένων τροφίμων
Συγγραφέας:
Αποστολίδου, Φιλίτσα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή βρώσιμης ελιάς θρούμπας Θάσου ποικιλιακά φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, θρεπτική αξία, πιστοποίηση-ΠΟΠ: η επίδραση του μύκητα PHOMA OLEAE
Συγγραφέας:
Κομνηνού, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Γραμμή παραγωγής και συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε παραδοσιακό ελαιοτριβείο εντός ζώνης ΠΟΠ της Καλαμάτας
Συγγραφέας:
Θεοδωρακοπούλου, Μαρία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 39
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (39)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (39)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Λέξη-κλειδί
Τρόφιμα (8)
Ελιές (6)
Υγεία (5)
Ελαιόλαδο (4)
Καλλιέργεια (4)
Διασφάλιση ποιότητας (3)
Ελαιοτριβείο (3)
Εξοπλισμός (3)
Νομοθεσία (3)
Παραγωγή (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (39)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (39)