Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Επίδραση μη γλυκεριδικών συστατικών στην ποιότητα τον χαρακτήρα και την διατηρησιμότητα των λιπαρών υλών
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Επίδραση μη γλυκεριδικών συστατικών στην ποιότητα τον χαρακτήρα και την διατηρησιμότητα των λιπαρών υλών
Μητράκος, Κωνσταντίνος
URI:
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14555
Ημερομηνία:
2013-01-01
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Όνομα:
STEG_TEGEP_00373_ ...
Μέγεθος:
4.686Mb
Μορφότυπο:
PDF
Προβολή/
Άνοιγμα
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών