Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2016
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2018
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 15
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Μελέτη της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων και αξιολόγηση των δοκιμών επικύρωσης των μεθόδων καθαρισμού σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων.
Συγγραφέας:
Μήτου, Καρολίνα - Αθανασία
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Συγγραφέας:
Σμυρλή, Σταυρούλα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Ο ρόλος των Superfood στη διατροφή του ανθρώπου.
Συγγραφέας:
Μπαλούρδη - Κοντογιάννη, Άννα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η επιρροή του θαλασσινού, επιτραπέζιου και απιονισμένου νερού στην υφή και στην ποιότητα του ζυμαριού με τη χρήση αλεύρου τύπου 55%, 70% και αλεύρου σίκαλης.
Συγγραφέας:
Μοβσεσιάν, Ναταλί
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Μέτρηση συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας σε Εναλλάκτη Τυρβώδους Ροής
Συγγραφέας:
Κακλαμάνου, Ηλιάνα Ελένη
Ημερομηνία:
2016-05-12
Τίτλος:
Ανάπτυξη ψωμιών ελευθέρων γλουτένης ή με χαμηλή γλουτένη κσι προσδιορισμός ποιοτικών-ρεολογικών χαρακτηριστικών
Συγγραφέας:
Χριστοφόρου, Μαρία
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Μελέτη της ιχνηλασιμότητας σε προϊόντα τσίπουρου
Συγγραφέας:
Κοκκινου, Ειρήνη Χρυσοβαλάντω
Ημερομηνία:
2016-06-12
Τίτλος:
Μελέτη άρτου ελευθέρου γλουτένης με προσθήκη διαιτιτικών ινών από το φυτό PLANTAGO OVATA FORSK
Συγγραφέας:
Χαριτάκη, Αιμιλία- Μελένια
Ημερομηνία:
2016-12-05
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου γάλακτος (αγελαδινό-κατσικίσιο σε αναλογία 1:1) κατά την διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Κοντογιάννη, Άρτεμις
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Συσκευασία ελάχιστα επεξεργασμένων τροφίμων
Συγγραφέας:
Θανασούλα, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2016-06-09
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 15
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (15)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (15)
Κανδύλης, Παναγιώτης (1)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
Λέξη-κλειδί
Πειραματική μελέτη (4)
Έλεγχος (2)
Γλουτένη (2)
Ποιότητα τροφίμων (2)
HACCP (1)
Superfoods (1)
Άρτος (1)
Αλεύρι (1)
Αντιοξειδωτικά (1)
Απόβλητα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (11)
2017 (4)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (15)