Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Η επίδραση της αζωτούχο λίπανσης σε διάφορα χαρακτηριστικά της καλλιέργειας του αγγουριού σε υδροπονία
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας (ΘΕ.Κ.Α.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Η επίδραση της αζωτούχο λίπανσης σε διάφορα χαρακτηριστικά της καλλιέργειας του αγγουριού σε υδροπονία
Παπαϊωάννου, Ελευθέριος
URI:
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/13845
Date:
2000-01-01
Show full item record
Files in this item
Name:
STEG_THEKA_00049_ ...
Size:
2.070Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας (ΘΕ.Κ.Α.)
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics