Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Filters
Selected filters:
Selected filters
Publication Date: 2016
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results for Collection: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Now showing items 1-10 of 56
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Title:
Ορισμός του κολλαρίσματος των οίνων.
Author:
Ζαχαράκη, Κωνστάντω
Date:
2016-11-01
Title:
Παραγωγή αιθέριων ελαίων από θυμάρι [Thymus vulgaris L. ] – φασκόμηλο [ salvia officinalis ] και δενδρολίβανο [ Rosmarinus officinalis ]. Ιδιότητες και εφαρμογές.
Author:
Μπασουράκος, Παναγιώτης
Date:
2016-11-01
Title:
Η επίδραση της διαχείρισης ποιότητας στο κλάδο της ελληνικής ζυθοποιίας.
Author:
Λυγνού, Ευαγγελία - Αικατερίνη
Date:
2016-11-01
Title:
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών.
Author:
Αντεκελίδη, Δέσποινα
Date:
2016-11-01
Title:
Η επίγευση της στέβιας και τρόποι μείωση της. Πρόταση καταλυτικής μεθόδου με ζεόλιθο.
Author:
Ρούσσου, Ιακωβίνα
Date:
2016-11-01
Title:
Μελέτη της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων και αξιολόγηση των δοκιμών επικύρωσης των μεθόδων καθαρισμού σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων.
Author:
Μήτου, Καρολίνα - Αθανασία
Date:
2016-11-01
Title:
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Author:
Σμυρλή, Σταυρούλα
Date:
2016-11-01
Title:
Ο ρόλος των Superfood στη διατροφή του ανθρώπου.
Author:
Μπαλούρδη - Κοντογιάννη, Άννα
Date:
2016-11-01
Title:
Η επιρροή του θαλασσινού, επιτραπέζιου και απιονισμένου νερού στην υφή και στην ποιότητα του ζυμαριού με τη χρήση αλεύρου τύπου 55%, 70% και αλεύρου σίκαλης.
Author:
Μοβσεσιάν, Ναταλί
Date:
2016-11-01
Title:
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών
Author:
Αντεκελίδη, Δέσποινα
Date:
2016
Now showing items 1-10 of 56
1
2
3
4
. . .
6
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (56)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (15)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (11)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (10)
Καπόλος, Ιωάννης (8)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (6)
n/a (2)
Κανδύλης, Παναγιώτης (2)
Βαμβακάγιας, Αλέξανδρος (1)
Βαμβακάς, Σωτήρης Σπυρίδων (1)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
... View More
Keyword
Ελαιόλαδο (6)
Μύκητες (6)
Πρωτεΐνες (6)
Αντιοξειδωτικά (5)
Γάλα (5)
Ζύμωση (5)
Πειραματική μελέτη (5)
Φαινόλες (5)
Ελιές (4)
HACCP (3)
... View More
Date Issued
2020 (43)
2019 (4)
2017 (9)
Publication Date
2016 (56)