Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2016
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕ.ΤΡΟ.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 56
1
2
3
4
. . .
6
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Ορισμός του κολλαρίσματος των οίνων.
Συγγραφέας:
Ζαχαράκη, Κωνστάντω
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Παραγωγή αιθέριων ελαίων από θυμάρι [Thymus vulgaris L. ] – φασκόμηλο [ salvia officinalis ] και δενδρολίβανο [ Rosmarinus officinalis ]. Ιδιότητες και εφαρμογές.
Συγγραφέας:
Μπασουράκος, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η επίδραση της διαχείρισης ποιότητας στο κλάδο της ελληνικής ζυθοποιίας.
Συγγραφέας:
Λυγνού, Ευαγγελία - Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών.
Συγγραφέας:
Αντεκελίδη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η επίγευση της στέβιας και τρόποι μείωση της. Πρόταση καταλυτικής μεθόδου με ζεόλιθο.
Συγγραφέας:
Ρούσσου, Ιακωβίνα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Μελέτη της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων και αξιολόγηση των δοκιμών επικύρωσης των μεθόδων καθαρισμού σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων.
Συγγραφέας:
Μήτου, Καρολίνα - Αθανασία
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Συγγραφέας:
Σμυρλή, Σταυρούλα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Ο ρόλος των Superfood στη διατροφή του ανθρώπου.
Συγγραφέας:
Μπαλούρδη - Κοντογιάννη, Άννα
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Η επιρροή του θαλασσινού, επιτραπέζιου και απιονισμένου νερού στην υφή και στην ποιότητα του ζυμαριού με τη χρήση αλεύρου τύπου 55%, 70% και αλεύρου σίκαλης.
Συγγραφέας:
Μοβσεσιάν, Ναταλί
Ημερομηνία:
2016-11-01
Τίτλος:
Προφίλ λιπαρών οξέων σε αλιευμένες σαρδέλες και εποχιακή διακύμανση αυτών
Συγγραφέας:
Αντεκελίδη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2016
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 56
1
2
3
4
. . .
6
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (56)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (15)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (11)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (10)
Καπόλος, Ιωάννης (8)
Σπηλιόπουλος, Ιωακείμ (6)
n/a (2)
Κανδύλης, Παναγιώτης (2)
Βαμβακάγιας, Αλέξανδρος (1)
Βαμβακάς, Σωτήρης Σπυρίδων (1)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Ελαιόλαδο (6)
Μύκητες (6)
Πρωτεΐνες (6)
Αντιοξειδωτικά (5)
Γάλα (5)
Ζύμωση (5)
Πειραματική μελέτη (5)
Φαινόλες (5)
Ελιές (4)
HACCP (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (43)
2019 (4)
2017 (9)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (56)