Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Βιομηχανία ειδών διατροφής
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Κοινότητα: Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
Ο ρόλος των πρόσθετων (συντηρητικά - βελτιωτικά - αντιοξειδωτικά) στη βιομηχανία τροφίμων: παραδείγματα
Συγγραφέας:
Χάντζος, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ακινητοποιημένα κύτταρα και ακινητοποιημένα ένζυμα: εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Συγγραφέας:
Κασιούρα, Ελένη
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Κανόνες HACCP & ISO 22000 για την παραγωγή κομπόστας ροδάκινου στο Νομό Ημαθίας
Συγγραφέας:
Τσιτσανόπουλος, Θεμιστοκλής
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Η χρήση και η επεξεργασία του νερού στην βιομηχανία τροφίμων: απαιτήσεις, αναλύσεις, μέθοδοι επεξεργασίας
Συγγραφέας:
Κλαμπατσέας, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Επεξεργασία βιομηχανικής τομάτας
Συγγραφέας:
Κολοκώτσιος, Λάμπρος
Ημερομηνία:
2004-01-01
Τίτλος:
Τυποποίηση Κορινθιακής σταφίδας σε πρότυπη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων
Συγγραφέας:
Μέλλου, Πολυξένη
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (Σύστημα HACCP) σε βιομηχανία μπισκότων
Συγγραφέας:
Μπένου, Σοφία
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου και επικινδυνότητας (HACCP) σε μονάδες παραγωγής κρουασάν
Συγγραφέας:
Βούλγαρη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης βερίκοκου προς παραγωγή προϊόντων ( Συμπύκνωμα και χυμό βερίκοκου) ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου
Συγγραφέας:
Κτιστάκη, Βασιλική
Ημερομηνία:
2007-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Κοινότητα
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (5)
Δαλαμάγκας, Βασίλειος (1)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Ξαπλαντέρη, Μαρία (1)
Λέξη-κλειδί
Βιομηχανία ειδών διατροφής (9)
Έλεγχος ποιότητας (3)
Ένζυμα (1)
Ασφάλεια του προϊόντος (1)
Βερίκοκα (1)
Επεξεργασία (1)
Επεξεργασμένα φυτικά προϊόντα (1)
Ημαθία (1)
Κύτταρα (1)
Νερό (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (9)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2012 (1)
2010 (1)
2009 (2)
2007 (1)
2006 (3)
2004 (1)